Stručna praksa kroz program "Moja prva plata"

Moja prva plata

Završili ste osnovne studije i nameravate da gradite karijeru u oblasti osiguranja ali vam nedostaje praktično znanje i iskustvo?

Prijavite se na konkurs Centra ARGO za praksu na poziciji Saradnik u likvidaciji šteta preko programa “Moja prva plata” i steknite preko potrebna znanja iz oblasti osiguranja, učeći i radeći u dinamičnom i podržavajućem timu.

Pri odabiru kanditata u obzir će biti uzeti diplomirani:

  • pravnici
  • ekonomisti
  • inženjeri organizacionih nauka
  • inženjeri mašinstva i saobraćaja


Naš konkurs možete naći tako što ćete na stranici: mojaprvaplata.gov.rs/pozicije sa liste ponuđenih kompanija odabrati ARGO.

Ne zaboravite da rok za prijavu kandidata u program “Moja prva plata” ističe 06.12.2023. godine. Ukoliko su Vam potrebne smernice i pomoć za prijavu u program, kontaktirajte nas mejlom na adresu: konkurs@argo.co.rs

novembar 6, 2023

Praksa u oblasti "Procena štete na motornim vozilima"

Centar ARGO raspisuje konkurs za plaćenu praksu u oblasti “Procena štete na motornim vozilima”.  Praksa u trajanju od tri meseca, biće održana od 15.09.2023. do 15.12.2023. godine. Tokom ovog perioda, polaznici će imati priliku da se upoznaju sa naprednim teorijskim znanjima iz ove oblasti, uporednom praksom različitih društava za osiguranje kao i sa načinom rada sa savremnim softverskim alatima (Audatex, Eurotax).

Stečena znanja i iskustva olakšaće prve korake svakome ko namerava da započne da gradi svoju karijeru u oblasti osiguranja.

Uslov za konkurisanje je posedovanje diplome inženjera mašinstva ili saobraćaja ili upisana završna godina studija na Saobraćajnom ili Mašinskom fakultetu.

Molimo sve zainteresovane da dostave svoje prijave na e-mail: konkurs@argo.co.rs.

Rok za prijavu kandidata je 01.09.2023. godine.

avgust 3, 2023