Stručna praksa kroz program "Moja prva plata"

Moja prva plata

Završili ste osnovne studije i nameravate da gradite karijeru u oblasti osiguranja ali vam nedostaje praktično znanje i iskustvo?

Prijavite se na konkurs Centra ARGO za praksu na poziciji Saradnik u likvidaciji šteta preko programa “Moja prva plata” i steknite preko potrebna znanja iz oblasti osiguranja, učeći i radeći u dinamičnom i podržavajućem timu.

Pri odabiru kanditata u obzir će biti uzeti diplomirani:

  • pravnici
  • ekonomisti
  • inženjeri organizacionih nauka
  • inženjeri mašinstva i saobraćaja

 

Naš konkurs možete naći tako što ćete na stranici: mojaprvaplata.gov.rs/pozicije sa liste ponuđenih kompanija odabrati ARGO.

Ne zaboravite da rok za prijavu kandidata u program “Moja prva plata” ističe 08.11.2020. godine. Ukoliko su Vam potrebne smernice i pomoć za prijavu u program, kontaktirajte nas mejlom na adresu: konkurs@argo.co.rs

oktobar 26, 2020

Normalizacija načina prijema stranaka

Obaveštavamo vas da će naša kancelarija, na adresi Zaplanjska 86b u Beogradu, biti otvorena za prijem stranaka počev od 01.09.2020. godine. U skladu sa preporukama Vlade Srbije, usled trenutne epidemiološke situacije, prijem stranaka će biti vršen u ograničenom obimu i uz poštovanje svih propisanih preventivnih mera. 

Molimo da se pre dolaska najavite radi zakazivanja termina posete kako bi se izbegle nepotrebna čekanja i zadržavanja u kancelariji.

Hvala na razumevanju.

avgust 15, 2020

Praksa u oblasti procene i likvidacije štete

Centar ARGO raspisuje konkurs za plaćenu praksu u oblasti procene i likvidacije štete. Molimo sve zainteresovane da dostave svoje prijave na e-mail: konkurs@argo.co.rs.

Iz bezbednosnih razloga vezanih za aktuelnu zdravstvenu situaciju, celokupan proces selekcije kandidata biće organizovan on-line.

Rok za konkurisanje je 22.07.2020. godine.

jul 7, 2020

Promena režima poslovanja tokom vanrednog stanja

Poštujući mere Vlade Srbije donete u cilju ograničavanja širenja zarazne bolesti COVID-19 obaveštavamo vas da će naši zaposleni do daljnjeg raditi od kuće, te da će kancelarija biti zatvorena za prijem stranaka. U toku vanrednog stanja, stojimo vam na raspolaganju putem e-maila ili telefona. 

Prijem stranaka će biti moguć samo uz prethodno zakazivanje termina. 

mart 15, 2020