Normalizacija načina prijema stranaka

Obaveštavamo vas da će naša kancelarija, na adresi Zaplanjska 86b u Beogradu, biti otvorena za prijem stranaka počev od 01.09.2020. godine. U skladu sa preporukama Vlade Srbije, usled trenutne epidemiološke situacije, prijem stranaka će biti vršen u ograničenom obimu i uz poštovanje svih propisanih preventivnih mera. 

Molimo da se pre dolaska najavite radi zakazivanja termina posete kako bi se izbegle nepotrebna čekanja i zadržavanja u kancelariji.

Hvala na razumevanju.

avgust 15, 2020

Praksa u oblasti procene i likvidacije štete

Centar ARGO raspisuje konkurs za plaćenu praksu u oblasti procene i likvidacije štete. Molimo sve zainteresovane da dostave svoje prijave na e-mail: konkurs@argo.co.rs.

Iz bezbednosnih razloga vezanih za aktuelnu zdravstvenu situaciju, celokupan proces selekcije kandidata biće organizovan on-line.

Rok za konkurisanje je 22.07.2020. godine.

jul 7, 2020

Promena režima poslovanja tokom vanrednog stanja

Poštujući mere Vlade Srbije donete u cilju ograničavanja širenja zarazne bolesti COVID-19 obaveštavamo vas da će naši zaposleni do daljnjeg raditi od kuće, te da će kancelarija biti zatvorena za prijem stranaka. U toku vanrednog stanja, stojimo vam na raspolaganju putem e-maila ili telefona. 

Prijem stranaka će biti moguć samo uz prethodno zakazivanje termina. 

mart 15, 2020